+31 (0)6 - 1506 0804 info@teeselingautoimport.nl

Auto importeren

Wij vinden de auto die je zoekt. Je auto laten importeren is interessant omdat de juiste uitvoering wél in het buitenland staat en ook nog eens financieel voordeliger is! Wij kunnen je auto volledig aanpassen aan jouw wensen. Wij importeren wekelijks auto’s en weten onze weg te vinden van de oriëntatiefase tot de administratieve rompslomp.

Dé auto die jij zoekt!

Wanneer je op zoek gaat naar jouw ideale auto bestaat er de kans dat je deze niet kan vinden in Nederland. De kans dat hij ergens in Europa wel te vinden is, is aanzienlijk! Voornamelijk in Duitsland kun je volledig uitgeruste auto’s vinden van soms maar enkele maanden oud. Omdat de automarkt in Duitsland enorm is, zal de kans op een match met jouw droomauto vele malen groter zijn dan in Nederland. Ook België, Oostenrijk, Italië, USA en Frankrijk zijn landen waar wij ervaringen mee hebben.

Financieel aantrekkelijker

Auto’s zijn luxeproducten die er bestaan in uiteenlopende prijsklassen. Omdat bij onze buren in Duitsland zo veel prachtige machines van de band rollen is het aanbod hier enorm. Dit zorgt voor aantrekkelijkere prijzen. Daarbij kennen wij in Nederland de belasting van personenauto’s en motorrijwielen (BPM) welke bij import moet worden afgedragen. Door een gebruikte auto te importeren kan er een gunstige belastingvermindering gerealiseerd worden. TAI heeft jarenlange ervaring met de import van gebruikte personenauto’s en wilt zijn klanten graag van deze prijsvoordelen laten genieten!

Volledig ontzorgd!

Als wij een zoekopdracht binnen krijgen starten wij met zoeken. Hierbij maken wij gebruik van ons internationale dealernetwerk wat wij de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Wanneer wij jouw droomauto gevonden hebben nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en starten we de onderhandeling. Vervolgens gaan wij over tot aankoop en regelen wij het transport in Nederland. Eenmaal in Nederland gearriveerd zullen wij de auto bij de RDW invoeren en registreren in Nederland waarna wij de inklaring bij de douane kunnen voorzien alsmede de BPM-aangifte. Dit alles proberen wij zo snel mogelijk te doen zodat de auto (meestal binnen twee weken) klaar is om de Nederlandse weg op te gaan!

Styling of inbouwapparatuur?

Als je behoefte hebt aan personalisatie van jouw droomauto helpen wij daar graag mee! Het maakt daarbij niet uit of het gaat om nieuwe banden en/of velgen, interieur aanpassingen, uitlaatsystemen of aanpassingen aan het exterieur. Regelmatig bouwen wij voor onze klanten alarmsystemen in of voertuigvolgsystemen. TAI weet precies welke apparatuur de verzekering eist en levert deze systemen met de daarvoor geldende certificaten!

Interesse in onze import dienst?

+31 (0)6 – 1506 0804

info@teeselingautoimport.nl

Neem contact met mij op

Liever dat wij u bellen? Geen punt, gebruik onderstaand formulier.