+31 (0)6 - 1506 0804 info@teeselingautoimport.nl

Diensten

Auto importeren

Wij vinden de auto die je zoekt. Je auto laten importeren is interessant omdat de juiste uitvoering wél in het buitenland staat en ook nog eens financieel voordeliger is! Wij kunnen je auto volledig aanpassen aan jouw wensen.

Meer over importeren

Auto verkopen

Via ons verkoop je je auto voor de allerbeste prijs. Transparant en snel. Wil je de auto direct kwijt? Wij doen een bod. Wil je dat wij de auto in opdracht voor jou verkopen? Geen probleem.

Meer over verkopen

Garantie

Bij ons krijg je standaard 30 dagen garantie op jouw droomauto. De auto’s die wij leveren zijn tip top in orde, garantie geven is daarom geen probleem!

Meer over garantie

Financieren

Mooie auto gezien? Wij helpen je met een financiering! Dit regel je via ons simpel, snel en ook nog eens voordelig.

Meer over financieren

Auto poetsen

Wil jij dat jouw auto weer glimt als nieuw? TAI regelt het voor je. Wij bieden verschillende pakketten aan waarmee jouw auto weer gaat glinsteren.

Meer over poetsen

Auto styling

Ben je jouw huidige velgen zat? Wij helpen je met het vinden van een mooie nieuwe set. Ook willen wij je graag helpen bij het monteren van een uitlaatsysteem van bijvoorbeeld Akrapovic. Onze styling afdeling heeft veel ervaring met maatwerk. Niks is voor ons te gek. Van zwarte grill tot getinte ramen!

Meer over styling