+31 (0)6 - 1506 0804 info@teeselingautoimport.nl

Bedankt voor uw inschrijving

U ontvangt voortaan onze nieuwsbrief.

5 redenen waarom u zaken met ons wilt doen

Ons aanbod is de crème de la crème

De auto’s die wij aanbieden worden uiterst zorgvuldig geselecteerd en zijn niet ‘zo maar auto’s’. Wij hebben jarenlange ervaring in de importbranche en werken samen met gerenommeerde autobedrijven in het buitenland. Een auto die bij ons te koop staat is geselecteerd op zijn unieke opties, uitstraling, schadevrije verleden en lage kilometerstand.

Garantie is een standaard

Bij ons krijg je standaard 30 dagen garantie op jouw droomauto. De auto’s die wij leveren zijn namelijk tip top in orde, garantie geven is daarom geen enkel probleem!

100% veilig de weg op

Wij willen dat u 100% veilig de weg op kan met een auto van TAI, daarom bieden wij bij onze auto’s een onafhankelijke aankoopkeuring aan. Is de verkoopprijs hoger dan €25.000,-? Dan is de aankoopkeuring zelfs gratis voor u!

Service is waar wij ons in onderscheiden

Vergelijk het met een avond uiteten in een sterrenrestaurant: u bent volledig ont zorgt! Wij zorgen ervoor dat u niks meer hoeft te doen, behalve genieten van uw nieuwe auto. Van zoekopdracht tot servicebeurt, bandenwissel, poetsbeurt of gewoon een adviesgesprek: wij zullen alles voor u uit handen nemen.

Wij zijn gek op auto’s….

En wij willen dat u dat ook bent! Daarom zullen wij onze stinkende best doen om ervoor te zorgen dat u net zo dol op uw nieuwe auto wordt als wij zijn. Wij hebben alles over voor de ultieme rijervaring!